Szállítási feltételek


-Önök szállítják el, és vissza raktárunkból az eszközöket.

Kérjük, hogy csak olyan autóval jöjjenek, amelyik alkalmas a bérelt eszközök minőségi és mennyiségi szállítására. Ha úgy itéljük, hogy a jármű nem megfelelő a bérelt eszköz szállításra, akkor nem engedjük a bepakolást. Ezzel megelözzük az autó rongálódását, illetve az eszközök törését és túlzott kopását.


-Mi szállítjuk: saját teherautókkal.

A Party Caesar Kft. 5 db teherautóval rendelkezik, melyeket speciálisan a rendezvény eszközök szállítására alakítottunk ki. Így az eszközök hiánytalanúl és időben érkeznek meg a helyszínre.

Szállitás: Ez azt jelenti, hogy mi a raktárunkban hiánytalanul felrakjuk az eszközöket a teherautókra és kiszállítjuk a rendezvény helyszínére, ahol segítünk a teherautóról a lepakolásban. Ez a szállítási variáció csak a kocsiról való lepakolast foglalja magába, nem tartalmazza a rendezvénytermbe való bepakolást. A rendezvény végén csak a kocsira való felpakkolást tartalmazza, nem a kipakolást.

Szállítási díjaink:

Budapest területén:


-50.000 Ft+Áfa /3,5 T teherautó

(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Vidékre: 

-Alapdíj(50.000 Ft)+250Ft/Km×4(oda-vissza, oda-vissza út)+Áfa. ( + matrica díj 10.000 Ft+áfa, ha szükséges)
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás: A Szállításon kívűl a rendezvény helyszínére behordjuk az eszközöket. Az esemény végén a kipakolást is mi végezzük.
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

Szállítás + rakodás + installálás: Az előzőeken kívűl magában foglalja még, hogy felállítjuk a bútorokat, és mindent a helyére hordunk. Teritést nem foglalja magában!

A sátrakat csak szállítási (építési- bontási) szolgáltatással együtt adjuk bérbe, melynek költségét az árajánlatunk tartalmazza.
(A pontos összeget az általunk megküldött Árajánlat tartalmazza!)

-Just-In-Time (JIT). Cégünk ezen szolgálltatása a legkedveltebb partnereink körében, mivel pénzt és időt takarítanak meg és ezzel lényegesen gazdaságosabban tudnak üzemelni.

-Ha Ön állandó megrendelőnk akkor lehetőség van arra is, hogy az Önök logójával feldíszített autóval szállítsuk ki az eszközöket.

(c) 1995-2016 PartyCaesar - All rights reserved.

Készítette: Weboldal-Center